STIFF NECKLACE 4,5mm


Väldigt trendig silverpläterad halsring med en diameter på 15,5 cm. Bredd 4,5mm. (aningen bredare än denna)
Kan ses på många bloggare!AFRICAN FEATHER NECKLACESuperfint halsband i form av en antik sköld och naturfjädrar. Fjädrarna mäter ca 16 cm och diametern på skölden är 6cm. Den antika kulkedjan mäter ca 90cm.FEATHER AND SUEDE EARRING
Hur snyggt är inte det här fjäderörhänget med långa mockaband? Det längsta bandet mäter ca 30 cm och den längsta fjädern ca 17 cm. Levereras i smyckespåse!SHARK TOOTH EARRINGS


Söta hajtands-örhängensom mäter ca 35 mm. Levereras i smyckespåse!POCKET WATCHTrendigt halsband för både killar och tjejer i form av ett snyggt fickur i silverpläterad metall med diametern 45mm. Den flätade läderremmen knyts i nacken och önskad länngd anges i samband med beställningen. Levereras i smyckespåse!


GOLDEN CRYSTAL NECKLACEUnikt halsband i form av en äkta bergskristall som mäter ca 3,5-4cm. Alla kristaller har sin egna form och ingen ser likadan ut. Önskad längd på kedjan anges i samband med beställningen. Levereras i smyckespåse!


VINTAGE BRACELETFint armband i form av en svalor och en affirmationsring med texten "LOVE HOPE FAITH". Ringen mäter ca 2.2cm i diameter och svalorna ca 2x1,5 cm. Önskad längd på armbandet anges i samband med beställningen. (tänk på att låset går att fästa på vilden länk man vill) Levereras i smyckespåse!SILVER OWL NECKLACETrendigt silverpläterat ugglehalsband med rörlig kropp. Ugglan mäter ca 8 cm och kedjan 80 cm. Levereras i smyckespåse!FEATHER EXTENSION BROWNDen nya trenden fjäderextensions är nu här även på createofumea!
Denna extension mäter ca 35 cm men kan göras kortare/längre om så önskas.(Ange detta i samband med din beställning så den passar just ditt hår,ange också om du önskar en svart eller en "blond" clips)
Den längre fjädern är ca 15-17cm och de korta ca 4-7cm. Fäst med en clips i hårfästet.


FEATHER EXTENSION RAINFORESTDen nya trenden fjäderextensions är nu här även på createofumea!
Denna extension mäter ca 38 cm men kan göras kortare/längre om så önskas.(Ange detta i samband med din beställning så den passar just ditt hår, ange också om du önskar en svart eller en "blond" clips)
De kortare fjädrarna är ca 5-7 cm och de längre 13-15 cm. Fästs med en clips i hårfästet.CRYSTAL FEATHER NECKLACEFint halsband i form av en sexkantig äkta bergskristall och en svart av- och påtagbar fjäder. Kristallen mäter ca 4 cm och fjädern ca 7,5 cm. Önskad längd på kedjan anges i samband med beställningen. Levereras i smyckespåse!


CRYSTAL NECKLACEUnikt halsband i form av en äkta bergskristall som mäter ca 3,5-4cm. Alla kristaller har sin egna form och ingen ser likadan ut. Önskad längd på kedjan anges i samband med beställningen. Levereras i smyckespåse!


EYEGLASS CHAIN


Trendigt senilsnöre till dina glasögon i form av en silverpläterad twistad kedja.
Kedjan mäter ca 80 cm. (Ev. önskemål om kedjans längd anges i samband med beställning). Levereras i smyckespåse!OLD CYCLE NECKLACEAntikt halsband i form av en höghjuling som mäter ca 4,5x5cm. Levereras i smyckespåse!
Längden på kedjan anger du själv i beställning efter dina mått och önskemål.


MAGNUM PISTOL


Snygga pistolörängen som mäter ca 5 cm(inkl. nickeltestad öronkrok). Levereras i smyckespåse!

BLACK DOUBLE RING


Snygg svart dubbelring i storlek 17/18. Plattan mäter 39x4 mm. Levereras i smyckespåse!BLACK WOOD


Svarta korsörhängen i trä som mäter 7,5 cm(inkl. nickeltestad öronkrok). Levereras i smyckespåse!